După Citroën Berlingo Van, premiat în 2019, este rândul utilitarei ë-Jumpy să primească prestigiosul premiu “International Van of the Year 2021”.

  • Lansată anul trecut în luna mai, versiunea electrică a utilitarei Jumpy este o soluție practică ce răspunde nevoilor profesioniștilor, autorităților locale și asociațiilor. Utilitara oferă un nivel superior de versatilitate grație autonomiei de până la 330km (ciclul WLTP) și posibilității de a accesa zonele cu trafic restricționat. ë-Jumpy contribuie la păstrarea calității aerului și oferă costuri de utilizare optimizate.
  • Motorul electric ce echipează utilitara ë-Jumpy amplifică plăcerea la condus și confortul la bord. Bateria electrică se integrează perfect, pentru ca performanțele oferite de Jumpy, o referință pe acest segment, să nu fie afectate.
  • Premiul reprezintă o recunoaștere a savoir-faire-ului mărcii Citroën în materie de vehicule utilitare și a strategiei de electrificare a gamei, pentru a răspunde noilor cerințe în materie de mobilitate.

Ë-JUMPY CÂȘTIGĂ PREMIUL “INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021”

Citroën ë-Jumpy a fost ales “International Van of The Year 2021”. Stilul modern, confortul oferit la bord, calitățile dinamice și capacitatea de încărcare a utilitarei, alături de beneficiile aduse de cea mai bună tehnologie electrică au convins juriul format din 24 de jurnaliști și editori specializați în vehicule comerciale ușoare (LCV-uri). Premiul acordat de membrii juriului I-VOTY, prezidat de Jarlath Sweeney, subliniază relevanța acestei game focusate pe tranziția energetică și adaptată nevoilor profesioniștilor. Este a șasea oară în istoria acestui mult râvnit premiu când marca Citroën câștigă titlul “International Van of The Year 2021”.

“Toate echipele mărcii Citroën sunt extrem de încântate de premiul “International Van of The Year 2021”, câștigat de utilitara ë-Jumpy. Versiunea electrică a LCV-ului Jumpy oferă profesioniștilor soluții practice pentru noile provocări în materie de mobilitate în mediul urban și rural, grație unei autonomii ce asigură deplasări într-un confort inedit. ë-Jumpy păstrează toate performanțele oferite de versiunea termică. Utilitara este fidelă strategiei mărcii Citroën de a dezvolta soluții personalizate, care să răspundă așteptărilor clienților profesioniști. Ambiția mărcii este de a crea produse și servicii inovatoare, ce simplifică viața profesioniștilor și le asigură o stare de bine. Acest premiu acordat de un juriu format din experți în domeniu ne va ajuta să atingem obiectivele comerciale pe care le avem pentru acest model.”  Vincent Cobée  –  CEO Marca Citroën

ELEMENTELE CHEIE CE AU CONTRIBUIT LA SUCCESUL UTILITAREI Ë-JUMPY

Noul Citroën ë-Jumpy oferă toate avantajele versiunii termice în materie de design, dimensiuni, volum de încărcare și sarcină utilă, pe lângă confortul oferit de o versiune electrică:

Versatilitate:

Profesioniști pot alege autonomia care răspunde cel mai bine activităților zilnice ale acestora. Sunt disponibile două niveluri de autonomie pentru a acoperi majoritatea nevoilor profesioniștilor din acest segment, indiferent că aceștia se deplasează către un șantier, pentru a efectua o livrare sau pentru a transporta persoane: 230km (WLTP) cu o baterie de 50kWh, sau 330km cu o baterie de 75kWh.

Acest furgon compact oferă libertatea de a accesa centrul orașelor, dar și o perioadă mai mare de timp între încărcări.

Plăcere la condus:

Plăcerea la condus și absența zgomotului sau vibrațiilor amplifică confortul de la bordul MPV-ului ë-Jumpy. Motorul de 100kW poate atinge cu ușurință viteza de 130km/h, cu un cuplu instant, disponibil încă de la pornire și fără schimbări de viteze. ë-Jumpy oferă relaxare deplină într-un mediu de lucru agitat.

Simplu de utilizat:

ë-Jumpy poate fi încărcat cu ușurință la domiciliu (cablu Mod 2 cu priză standard 8A sau priză de mare putere  Green’Up 16A), la o stație de încărcare publică sau privată (cablu Mod 3 32A, cu un Wallbox) sau la o stație de încărcare ultra-rapidă, la care bateria se încarcă 80% în doar 30 de minute. ë-Jumpy este echipat cu ecran tactil 7” ce afișează informații specifice universului electric, precum fluxul de energie, statistici privind consumul, precondiționarea termică și setările încărcării programate a bateriei.

Avantajele utilitarei Jumpy

Nu există niciun compromis în ceea ce privește performanțele ce simplifică viața de zi cu zi a profesioniștilor care utilizează versiunea termică. ë-Jumpy propune trei tipuri de caroserie și trei versiuni de lungime. Înălțimea de 1,90m permite accesul în toate tipurile de parcare. ë-Jumpy pune la dispoziție o sarcină utilă de  1275kg, 6,6m3 de volum util, o lățime utilă de 1,25m, dar și sistemul Moduwork. Costul asociat utilizării mașinii rămâne unul rezonabil.

Citroën demonstrează din nou expertiza mărcii în materie de vehicule comerciale, dar și dorința de a oferi clienților săi soluții practice. În această perioadă de tranziție energetică, Noul Citroën ë-Jumpy s-a dovedit a fi un instrument de lucru indispensabil pentru profesioniști, autorități locale și asociații. Modelul asociază performanțele de top ale utilitarei Jumpy cu toate avantajele unui motor electric. Rezultatul este mai mult confort, mai multă libertate de mișcare și costuri reduse de funcționare.