Cu o personalitate puternică și îndrăzneață, o siluetă dinamică, tehnologia Airbump® și note de culoare, Citroën Berlingo este vehiculul recreațional absolut.

DE LA INVENTATORUL VEHICULULUI RECREAȚIONAL

Inconfundabil din orice unghi, Citroën Berlingo se remarcă printr-o capotă înaltă, scurtă și robustă. Combinația între un parbriz amplu, designul Airbump® și inserțiile colorate contrastante din jurul unor elemente precum proiectoarele de ceață, contribuie la un puternic sentiment al personalității. Cu designul său modern și spiritul practic și îndrăzneț, Citroën Berlingo aduce un aer de prospețime.

INTERIOR

La bordul Citroën Berlingo spațiul și confortul sunt de neegalat. Parbrizul amplu este poziționat mai în față, iar planșa de bord elegantă pune în valoare spațiul și lumina. Materialele moi, plăcute la atingere, inspirate din universul mobilierului și al călătoriilor, amplifică sentimentul de bunăstare. Confortul acustic a fost, de asemenea, regândit.

TEHNOLOGIE

Citroën Berlingo propune 19 sisteme de siguranță și de asistență la condus, precum și 4 tehnologii de conectivitate, printre care încărcare wireless pentru smartphone sau sistemul de navigație conectată 3D cu recunoaștere vocală. Pentru un plus de relaxare la bord, Citroën Berlingo este echipat cu Citroën Connect Box cu Pachet SOS & Assistance.

MOTORIZĂRI

Citroën Berlingo oferă o manevrabilitate dinamică grație asocierii între o platformă nouă și motorizări de ultimă generație eficiente în materie de consum și emisii de CO2.
Propulsat de motoare diesel și pe benzină, Berlingo este adecvat pentru toate tipurile de drum, atât în mediul urban, cât și extra urban.
Motorizările oferă performanțe superioare, fiind în același timp prietenoase cu mediul.

Citroën Berlingo marchează sosirea transmisiei automate EAT8 cu 8 trepte pentru un confort maxim la rulare.

  • Motoare pe benzină, gama PureTech: 1.2L PureTechS&S 110 CP BVM6
  • Motoare diesel, gama BlueHDi: 1.5L BlueHDiS&S 75 CP, 100 CP sau 130 CP BVM6 sau EAT8

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic). Valori WLTP(1): Consum combustibil 5,2 – 6,8 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 135 – 154 (g/km) (1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.