Dezvoltat pe o platformă nouă, CITROËN SPACETOURER este dedicat destinderii în familie sau între prieteni. Acesta oferă un spațiu interior convivial și modulabil, datorită scaunelor detașabile și culisante.

ULTRA MODULABIL

Avantajul monovolumului SpaceTourer constă în formele generoase, aspectul îndrăzneț și proporțiile armonioase. Pentru a accentua aceste caracteristici, SpaceTourer este disponibil în 9 nuanțe de caroserie diferite: Negru Onyx, Albastru Impérial, Maro Rich Oak, Gri Platinum, Gri Aluminium, Portocaliu Tourmaline, Albastru Lagoon, Alb Sable și Banquise. Atenție! Este posibil ca ceilalți participanți la trafic să vă claxoneze admirativ la fiecare intersecție.

INTERIOR

Privit din lateral, SpaceTourer iese în evidență cu ajutorul ușilor culisante și a suprafețelor vitrate largi, care accentuează interiorul primitor și spațios. Bine ați venit la bord!

TEHNOLOGIE

Citroën a proiectat display-ul Head-up, care afisează toate informațiile necesare din timpul conducerii în format color, pe o tabletă transparentă, situată la nivelul privirii . Astfel, conducătorul auto va avea întreagă atenție îndreptată asupra drumului. Mâini ocupate? Nicio problemă! Poți deschide ușile laterale culisante printr-o simplă deplasare a piciorului, în dreptul barei de protecție din spate, care conține senzori de mișcare – dotare care se poate dovedi foarte utilă atunci când mâinile sunt ocupate cu scaunul pentru copil.

MOTORIZĂRI

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic). Valori WLTP(1): Consum combustibil 7,0 – 7,2 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 183 – 188 (g/km) (1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.