De la concept la realitate. Ca răspuns la succesul cunoscut de conceptul My Ami Buggy prezentat în Decembrie 2021, Citroën dezvăluie o ediție exclusivă, direct inspirată de acesta.

  • Începând cu 21 Iunie vor fi puse în vânzare doar 50 de unități pe site-ul dedicat din Franța.
  • My Ami Buggy are un temperament de aventurier prietenos și îndrăzneț, cu culoarea de caroserie kaki punctată de un galben vibrant și elemente de stil ce îi amplifică caracterul – extensii de aripi, bare de protecție față și spate și jante specifice aurii.
  • În spiritul conceptului, ușile au fost înlocuite cu tuburi metalice, iar acoperișul cu o pânză detașabilă, pentru o senzație de libertate totala.
  • Cei 50 de clienți ai modelului My Ami Buggy vor beneficia de o livrare VIP la domiciliu începând cu 8 august.

La doar câteva luni de la prezentarea conceptului My Ami Buggy Concept și în urma reacției foarte pozitive din partea publicului, Citroën lansează o ediție ultra-limitată, direct inspirată de acest concept. Începând cu 21 iunie va fi comercializată online în Franța pe ACEST SITE o serie de doar 50 de unități. Fiecare client va avea propria sa versiune exclusivă: interiorul vehiculului va găzdui o plăcuță „My Ami Buggy ULTRA SPECIAL LIMITED EDITION” numerotată de la 1 la 50, care va fi amplasată în partea dreaptă a planșei de bord, semnând individual fiecare exemplar. Odată cu apropierea verii, această versiune exclusivistă a lui Ami va seduce cu siguranță pasionații de escapade pe plajă.

„Publicul a reacționat cu entuziasm la prezentarea conceptului My Ami Buggy și mulți clienți și-au dorit un exemplar. Astăzi, suntem încântați să aducem spiritul acestui concept la viață, cu această serie exclusivistă My Ami Buggy și să ilustrăm încă o dată potențialul de personalizare al lui Ami. Fără uși și cu un acoperiș decapotabil, My Ami Buggy permite șoferului și pasagerului să se simtă mai liberi și să se bucure din plin de un condus silențios în modul electric”, a declarat Laurence Hansen, Director Strategie și Produs Citroën.

UN SPIRIT AVENTURIER LA EXTERIOR

Ediția specială My Ami Buggy beneficiază de elemente specifice versiunilor My Ami Pop și Vibe. Buggy reprezintă spiritul de aventură și plăcerea de a afișa propriul stil în deplină libertate.

Primul lucru pe care îl observi este noua culoare de caroserie, kaki, în perfectă armonie cu spiritul naturii și cu această versiune, Buggy, care te invită să ieși și să te bucuri de aer liber. Buggy împrumută de la versiunile Pop și Vibe o serie de dotări: armăturile pentru bara de protecție față și spate, placa frontală și ornamentele pentru faruri, pasajele roților, extensiile de aripi, precum și spoilerul spate, care îi conferă un aspect mai musculos. Accesoriile de protecție colorate în negru îi conferă încredere și amplifică sentimentul de robustețe. Dotările reprezintă semnătura grafică a acestei versiuni și contrastează cu noua schemă de culoare verde.

În plus, ornamentele în nuanță galben strălucitor animă caroseria și conferă modelului My Ami Buggy un aspect luminos și vesel. Pe placa frontală, cele două adâncituri sunt puse în valoare de stickere galbene. Nuanța se regăsește și pe săgețile direcționale lipite pe pasajele roților. Aceste elemente tehnice îndeplinesc o funcție pur decorativă.

Pentru a-și afirma și mai mult stilul, My Ami Buggy este echipat cu jante de 14” perforate aurii cu capace decorative negre specifice acestei versiuni. În centrul roților se află chevroanele emblematice Citroën. Acest tip de jante cu contrast ridicat se potrivește perfect cu nuanța de caroserie kaki.

Placa frontală poate fi personalizată pentru a permite clienților să își pună și mai mult amprenta pe modelul My Ami Buggy, optând pentru orice mesaj preferat. Pentru protecție a fost concepută o husă Ami, în acord cu tonurile kaki ale lui My Ami Buggy.

LIBERTATE LA BORD

O privire mai atentă dezvăluie absența ușilor și un acoperiș care poate fi deschis, pentru a profita la maximum de mediul exterior și a respira aer curat. Tuburile metalice cu balamale înlocuiesc ușile. Acoperișul decapotabil este echipat cu o trapă gri, ce amintește de modelul Mehari sau 2CV. Acest material de protecție are o bună densitate, poate fi rulat și este impermeabil și tratat UV pentru a proteja șoferul și pasagerul de razele soarelui sau intemperii. Trapa se fixează cu ajutorul unor elemente de prindere. Poate fi rulată cu ușurință și depozitată în spatele scaunelor.

O ATMOSFERĂ VIBRANTĂ LA BORD

Ca o completare la tușele de galben exterioare, aceeași nuanță se regăsește pe numeroase elemente de la bordul modelului My Ami Buggy. Acestea evidențiază caracterul practic al anumitor accesorii funcționale, cum ar fi cele trei spații de depozitare de pe planșa de bord, cârligul pentru genți și curelele pentru deschiderea ușilor.

Scaunele îmbrăcate cu un material tehnic acoperit cu negru, evidențiată de cusături galbene, invită ocupanții să ia loc la bord. Covorașele prezintă detalii galbene pe cusături și ornamentele interioare duble.

Pentru spiritele libere și iubitorii de activități în aer liber, My Ami Buggy promite călătorii captivante la bord, pline de aventură. Modelul este perfect pentru weekend, vacanțele la mare sau în mediul rural deschis.