Pionier în crearea de vehicule recreaționale încă din 1966, Citroën introduce noul Berlingo 100% electric, o mașină de familie cu compartimente dedicate pasagerilor ușor de configurat și o capacitate de transport fără egal. Cu noul Citroën ë-Berlingo, toți cei care se bucură de o viață activă și sunt interesați să protejeze mediul înconjurător, indiferent de vârstă, vor descoperi însoțitorul ideal, practic și flexibil, care le va permite să savureze fiecare activitate din timpul liber, cu chiar și mai mult calm.

UN VEHICUL 100% ELECTRIC PENTRU TIMPUL TĂU LIBER

Monograma „ë” de pe grila Noului Citroën ë-Berlingo evidențiază caracterul electric al mașinii. Aceeași monogramă este de asemenea plasată pe hayon lângă numele modelului. Versiunea electrică iese în evidență și prin pachetul decorativ exterior în culoarea „Anodised Blue” de la nivelul luminilor de ceață și al elementelor Airbump® laterale

INTERIOR

Noul Citroën ë-Berlingo oferă toate avantajele versiunilor pe benzină și diesel: interior spațios, ușurință de configurare și spirit practic. Pentru confortul șoferului și pasagerilor, oferă trei locuri independente spate și plafonul panoramic versatil Modutop®. Pentru excursii alături de prieteni sau familie, Citroën ë-Berlingo este echipat cu 18 sisteme de asistență la condus și 4 tehnologii de conectivitate.

TEHNOLOGIE

Pe lângă ë-Toggle (selector de viteze și moduri de rulare), noul Citroën ë-Berlingo oferă două funcții noi:

Prin intermediul ecranului tactil de 8” și a secțiunii “Energie”, șoferul are acces la informații precum starea de funcționare a sistemului de propulsie electrică, statistici privind consumul de energie electrică, precum și setări pentru încărcarea de la distanță și preîncălzirea habitaclului.
Instrumentarul digital de 10” de înaltă definiție oferă o calitate excelentă a afișajului, permițând șoferului să vizualizeze nivelul de încărcare sau autonomia și să acceseze trei informații cheie: indicatorul de putere, fluxul de putere și consumul de energie asociat funcției de climatizare.

MOTORIZĂRI

Am gândit totul pentru a face utilizarea noului tău Citroën ë-Berlingo cât mai ușoară posibil. Consola centrală găzduiește selectorul pentru următoarele moduri de rulare:

Normal, pentru a asigura combinația ideală între autonomie și performanță dinamică,
Eco, pentru a optimiza consumul de energie,
Power, cu prioritate pe performanță, prin putere maximă și cuplu.

Motorul electric propulsează mașina în funcție de modul de rulare selectat. Cu 100 kW (136 CP) și 260 Nm cuplu motor, ë-Berlingo atinge o viteză maximă de 135 km/h, indiferent de modul de rulare selectat.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic). Valori WLTP(1): Consum combustibil 19.3 Kwh/100 km (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 0 (g/km) (1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.