Noul Citroën ë-C4 – 100% electric reprezintă o nouă etapă a designului Citroën cu un stil puternic, o alianță perfecta între eleganță și dinamism. Sedanul compact adoptă forța și caracterul unui SUV, grație roților de mari dimensiuni și liniilor rafinate. Modelul se distinge prin noua semnătură luminoasă în V 100% LED și silueta aerodinamică și este adaptat la lumea de azi prin motorizările eficiente și performante, 100% electrică, pe benzină sau diesel.

CITROËN REINVENTEAZĂ HATCHBACK-UL COMPACT

În 2020, Citroën își continuă ofensiva electrică cu Noul ë-C4 – 100% electric: o nouă etapă a designului Citroën, confort excepțional la bord și libertatea de a alege între propulsia 100% electrică, pe benzină sau Diesel. Noul Citroën ë-C4 – 100% ëlectric și Noul C4 sunt demnii moștenitori ai celor 92 de ani de istorie a hatchback-urilor compacte Citroën. Începând cu anul 1928, 10 generații de modele hatchback s-au succedat, cu vânzări ce au atins 12,5 milioane de exemplare.

INTERIOR

Habitaclul noului Citroën ë-C4 – 100% ëlectric  inspiră încă de la prima vedere stare de bine și relaxare, grație planșei de bord elegante și moderne, panourilor portierelor cu linii delicate și consolei centrale înalte, de mari dimensiuni. Sistemul head-up display afișează toate informațiile utile la condus, ceea ce permite conducătorului auto să rămână concentrat asupra drumului. Amplasat în centrul planșei de bord, ecranul tactil de 10ʺ de înaltă definiție regrupează toate comenzile mașinii.

TEHNOLOGIE

Noul ë-C4 – 100% ëlectric întruchipează mobilitatea electrică tehnologică și modernă, un hatchback ultra confortabil pentru o experiență unică de condus:

  • Funcționare silențioasă
  • Absența vibrațiilor
  • Rulare flexibilă și dinamică, fără schimbarea treptelor de viteză și un cuplu motor disponibil imediat
  • Servicii programabile de la distanță pentru liniștea ta zilnică (încarcare, precondiționare termică, …)

MOTORIZĂRI

Noul Citroën ë-C4 – 100% ëlectric oferă o gamă completă de motorizări eficiente și performante. Motorul electric oferă o putere de 100 kW (136CP), un cuplu de 260 Nm disponibil instant pentru o accelerare de la 0 la 100 km/h în 9,7 secunde în modul Sport și o baterie de 50 kWh.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ. Valori WLTP(1): Emisii CO2 (combinat) WLTP : 0 (g/km) (1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.