Hyundai BAYON se remarca printr-un exterior compact, un interior spatios si un pachet avansat de echipamente pentru siguranta si pentru conectivitate.

Priveste lucrurile dintr-o noua perspectiva

BAYON integreaza noua directie stilistica Hyundai – „Sensuous Sportiness”, care adauga valoare emotionala experientei de condus. Designul se remarca prin proportii atractive si prin elemente grafice proeminente.

Noul SUV confera un echilibru perfect intre confort si aspectul compact. De asemenea, pasagerii se pot bucura de tehnologia de iluminare ambientala cu LED.

BAYON se remarca prin portbagajul care ofera o capacitate de 411 litri, in conditiile unor dimensiuni compacte. Cu o lungime de 4.180 mm, o latime de 1.775 mm si o inaltime de 1.490 mm, noul SUV confera un echilibru perfect intre confort si aspectul compact. Cu un ampatament de 2.580 mm, pasagerii din fata beneficiaza de spatiu pentru picioare de 1.072 mm, iar cei din spate de 882 mm.

BAYON se remarca printr-un consum de combustibil si emisii de CO2 foarte reduse. T-GDi este o motorizare turbo de cilindree mica, cu injectie directa, pentru o eficienta optima. Alaturi de sistemul m-hybrid de 48 V si de transmisia manuala inteligenta (iMT), aceasta asigura eficienta.

Tehnologia Hyundai CVVD (Continuously Variable Valve Duration) optimizeaza consumul de combustibil. In functie de modul de condus, CVVD regleaza durata de deschidere/ inchidere a supapei, contribuind astfel la maximizarea performantei si a eficientei.

Grila frontala
Grila frontala ampla acopera partea inferioara, iar luminile DRL, impreuna cu banda de admisie a aerului confera o arhitectura distinctiva.

Conectivitate
Gama de echipamente de conectivitate se remarca prin instrumentarul digital de 10,25 inchi.

Confort si eleganta
Forma compacta si vizibilitatea excelenta asigura acces si manevrabilitate optime.

Specificatii

Dotare Comfort Led Line Led Line M-Hybrid Led Line M-Hybrid cu 7 DCT
Anvelope Michelin
Bare plafon portbagaj
Faruri cu iluminare laterala
Grila radiator Black Glossy
Insertii de crom in ramele portierelor