Indrazneste sa fii diferit, indiferent de drumul pe care pleci! Intampina o lume plina de posibilitati nebanuite la bordul noului Hyundai Elantra. Cea de-a saptea generatie a modelului sedan de clasa compacta dispune de un design impunator, dar si de performante dinamice.

Din orice unghi, cea mai potrivita alegere.

Arunca doar o privire si vei remarca proportiile perfecte ale exteriorului si modul subtil in care liniile fluide ale caroseriei incadreaza barele de protectie.

Compact, dar confortabil, ELANTRA isi intampina pasagerii cu un habitaclu spatios, impresionant, care utilizeaza materiale de calitate.

La interior, noul model ofera spatiu de referinta pentru segmentul din care face parte. In plus, comenzile, instrumentarul de bord si accesul la spatiile de depozitare sunt plasate la indemana conducatorului auto.

Acum va puteti conecta wireless iPhone-ul cu Apple CarPlay si puteti accesa in siguranta aplicatiile mobile preferate de pe ecranul tactil standard de 8 inchi. Ai un Android? Utilizeaza Android Auto™ pentru a obtine aplicatii pentru smartphone sau pentru harti.

Propulsorul pe benzina de 1,6 litri dezvolta 123 CP si un cuplu de 153 Nm. Posesorii vor avea posibilitatea de a opta intre transmisia automata si cea manuala, ambele dotate cu sase trepte de viteza.

Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai Smart Sense, disponibil pentru noul model, integreaza cele mai recente sisteme de siguranta.

Grila frontala
O grila frontala dominanta, indrazneata confera autovehiculului o estetica remarcabila.

Design optimizat
Hyundai ofera acum si mai mult confort pentru clientii ELANTRA. Noul model a fost proiectat avand ca obiectiv principal confortul conducatorului auto si al pasagerilor. 

Mereu conectat
De la functia pentru incarcare wireless la sistemul audio care ofera acum performante sonore remarcabile, ELANTRA se remarca prin tehnologiile avansate pentru conectivitate de care dispune.

Specificatii

Dotare Classic Comfort Highway Exclusive
Bara fata + spate in culoarea caroseriei
Bara fata cu insertie cromata
Grila radiator cromata
Insertii de crom in ramele portierelor
Jante otel – 195/65R15
Jante – 6.5Jx16″ aliaj / anvelope – 205/55 R16
Jante – 7.0Jx17″ aliaj / anvelope – 225/45 R17
Lumini de zi
Lumini de zi si lumini de pozitie cu tehnologie LED
Lumini spate cu tehnologie LED