Construit pentru a excela in fiecare detaliu, noul i30 ofera acum tot ceea ce este mai bun in materie de design, siguranta, conectivitate si eficienta.

Siguranta. Conectivitate. Eficienta.

Descopera noul i30. Un design remarcabil, cu suprafete conturate cu eleganta, care desavarseste o tehnologie eficienta.

Noul Hyundai i30 dispune de un design nou, aerodinamic. La interior,  i30 beneficiaza de un habitaclu elegant si spatios. Toate acestea desavarsite de calitatea si rafinamentul materialelor utilizate.

Noul model dispune de sisteme avansate de siguranta si de conectivitate, alaturi de o gama diversificata de motorizari.

i30 dispune si de o gama diversificata de motorizari. Propulsorul mild hybrid de 48 V reduce emisiile de CO2, iar transmisia manuala inteligenta (iMT) contribuie la sporirea eficientei. Pentru cei care prefera transmisia automata, varianta cu sistem mild hybrid de 48 V este disponibila si cu transmisie automata cu dublu ambreiaj si sapte trepte.

Noul Hyundai i30 ofera o gama diversificata de servicii de conectivitate pentru autovehicul, cum ar fi abonamentul gratuit pe o perioada de cinci ani pentru serviciile LIVE Hyundai. Conducatorul auto poate afla informatii in timp real despre trafic, statii de alimentare/ locuri de parcare (cu preturi incluse), camere radar* si starea vremii.

Design remarcabil
Grila frontala de mari dimensiuni, cu un design de tip 3D, confera noului i30 un aspect distinctiv, conturand personalitatea puternica.

Mereu conectat
Pentru o experienta dinamica la volan, ecranul central de 10,25 inchi este compatibil cu Android Auto si Apple Car Play.

Progres si eficienta
i30 dispune de o gama diversificata de motorizari, printre care propulsorul mild hybrid de 48 V, alaturi de transmisia manuala inteligenta.

Specificatii

Dotare Comfort Highway Highway M-Hybrid Highway M-Hybrid cu 7 DCT Exclusive M-Hybrid Exclusive M-Hybrid cu 7 DCT
Faruri cu functia „Follow me Home”
Faruri cu iluminare laterala