In premiera, KONA este disponibil in versiunea N Line, care pune accent pe placerea de a conduce si pe impactul emotional asupra conducatorului auto.

Design sportiv si progresist

In comparatie cu versiunea standard, aspectul dinamic al modelului este amplificat de bara frontala, care se conecteaza armonios cu pasajele rotilor disponibile in culoarea caroseriei. Elementele decorative, prezente pe prizele de aer laterale, contribuie la imbunatatirea performantelor aerodinamice. KONA N Line beneficiaza de praguri si bandouri laterale in culoarea caroseriei, dar si de jante de 18 inchi cu design dedicat. Alura atletica este completata de bara spate – care incorporeaza un difuzor aerodinamic de mari dimensiuni disponibil intr-o culoare contrastanta – precum si de toba de esapament cu dubla evacuare. Grila frontala personalizata cu logo-ul „N” contribuie la aspectul sportiv. Interiorul este disponibil cu un pachet dedicat echiparii N Line, precum accentele de culoare rosie. Volanul combina confortul si controlul cu eleganta. Scaune realizate din material textil sau din piele sunt personalizate cu logo-ul „N”. Schimbatorul de viteze prezinta sigla „N”, accente metalice, cusaturi de culoare rosie, precum si insertii din piele. Accentele de culoare rosie evidentieaza sportivitatea habitaclului.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.