SANTA FE ofera acum dimensiuni mai mari, confort sporit si tehnologii de siguranta revolutionare. Cel mai longeviv model de clasa SUV al companiei prezinta un exterior impunator si expresiv. Interiorul se remarca prin confortul oferit si prin calitatea materialelor utilizate.

Impunator. Expresiv. Puternic.

Popularul model, prezentat pentru prima data publicului in anul 2000, este cel mai longeviv autovehicul al gamei de pe piata europeana. Acum, sarbatorim cea de-a 20-a aniversare a celui mai popular model al gamei Hyundai, un simbol in continua dezvoltare in ceea ce priveste designul, caracteristicile pentru siguranta si tehnologiile utilizate. Te invitam sa descoperi alaturi de noi cum a evoluat primul nostru SUV de-a lungul anilor. Tu, familia si prietenii tai veti aprecia confortul, performantele, dar si designul functional al habitaclului. Spatiul interior a fost reconfigurat, datorita modificarilor platformei. Portbagajul versiunii cu cinci locuri ofera o capacitate totala de 634 l, iar pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 12 l (831 l). Zapada sau nisip? Sport sau Eco? Tu alegi. Poti schimba cu usurinta modurile de condus! Selecteaza modul Sport pentru performante sporite, cu asistare a directiei, turatii si raspuns al acceleratiei modificate. Modul Eco contribuie la un consum redus de combustibil, pentru un condus ecologic, cu raspuns al acceleratiei, turatii si sistem de climatizare performante. La selectarea modului Smart, sistemul comuta automat intre versiunile „Eco”, „Comfort” si „Sport”, in functie de stilul de condus. „Comfort” este modul normal al autovehiculului. Pachetul Hyundai Smart Sense, disponibil pentru noul SANTA FE, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi. SANTA FE este echipat in premiera cu sistemul de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA). Functia combina sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA) cu pilotul automat inteligent, utilizand senzori si date de navigatie, pentru a asigura functionarea in conditii optime, precum si pentru a ajusta automat viteza.

Personalitate puternica
Elementele geometrice de tip 3D, care definesc grila, genereaza un efect stereoscopic, accentuand personalitatea puternica a modelului.

Incarcare wireless
Sistemul de incarcare wireless, disponibil in consola centrala, permite acum incarcarea mai rapida cu pana la 15 W.

Jante de 20”
Primul model Hyundai de pe piata din Europa care care dispune de jante din aliaj de 20” pentru motorizarea diesel.

Preturi

Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2021* Pret Program Remat 2021
2.2 l, CRDi, 201 CP, 4 WD, 8 DCT, Luxury Luxury cu 8 DCT 51.955 € 47.790 € 46.291 €
1.6 l, Hybrid, 230 CP, 4 WD, Luxury cu 6 AT Luxury Hybrid cu 6 AT 53.145 € 48.980 € 47.481 € 45.346 € **
1.6 l, 265 CP, T-GDi, Hybrid Plug-in, 4WD, Luxury cu 6AT Luxury Plug-in Hybrid cu 6 AT 57.310 € 53.145 € 51.646 € 46.046 € ***

Specificatii

Dotare Luxury cu 6 AT Luxury cu 8 DCT
Aprindere/ stingere automata faruri
Anvelope Continental
Grila radiator cu insertie cromata
Jante – 7,5Jx19” (aliaj)/ anvelope 235/55R19
Jante – 8,5Jx20” (aliaj)/ anvelope 255/45R20
Lumini de intampinare si de drum cu LED
Lumini de zi cu LED
Lumini spate cu LED
Manere exterioare usi cu insertii cromate
Oglinzi exterioare actionate electric, incalzite, in culoarea caroseriei, cu lumina de intalnire si semnalizare incorporata
Oglinzi pliabile electric
Suporti portbagaj exterior
Dotare Luxury cu 6 AT Luxury cu 8 DCT
5 locuri
Bancheta spate rabatabila 6:4