Bine ai venit la bordul TUCSON! Cu un design revolutionar, noul model al gamei Hyundai dispune de tehnologii avansate, dar si de o gama variata de sisteme de propulsie electrificata.

Design revolutionar. Performante electrizante.

Caroseria noului TUCSON este mai mare si mai ampla in comparatie cu modelele din generatiile anterioare. Capota alungita, consolele scurte si ampatamentul intins confera modelului alura si personalitatea unui coupe. In laterale, panourile urmaresc, in unghiuri precise, aceeasi linie de design „Parametric Dynamics”. Aceste suprafete unghiulare creeaza un contrast intre silueta delicata si detaliile masculine, sugerand senzatia de miscare continua, chiar si atunci cand autovehiculul stationeaza. Formele atletice se dizolva in unghiurile arcuite ale rotilor, unde jantele din aliaj confera modelului o statura dinamica si puternica. Datorita sistemelor actualizate de tehnologie si de conectivitate, habitaclul spatios al noului Hyundai TUCSON este un univers in care grijile cotidiene dispar. In comparatie cu versiunea anterioara, TUCSON este mai lung cu 20 mm, mai lat cu 15 mm si are un ampatament mai mare cu 10 mm. Pachetul Hyundai Smart Sense, disponibil pentru noul model, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi. Noul TUCSON dispune de trei versiuni de propulsie electrificata si una termica, combinate cu trei optiuni de transmisie.

Accente spectaculoase
Profilul sportiv al noului TUCSON este accentuat de linia cromata cu forma parabolica, care se intinde de la oglinzile laterale pana la montantul posterior.

Instrumentar digital
Instrumentarul digital de 10,25 inchi ofera o operare intuitiva si o experienta high-tech.

Functia Walk-in
Functia Walk-in permite rabatarea scaunului pasagerului din dreapta printr-o simpla apasare a butonului.

Specificatii

Dotare Comfort+ Style+ Premium M-Hybrid cu 7 DCT Premium Hybrid cu 6 AT Luxury M-Hybrid cu 7 DCT Luxury Hybrid cu 6 AT Premium Plug-in Hybrid
cu 6 AT
Luxury Plug-in Hybrid
cu 6 AT
Bara fata + spate vopsite in culoarea caroseriei