Modelul IONIQ 5 a castigat Good Design Awards 2021 in categoria Transportation. Hyundai a obtinut premii si in cadrul celorlalte sectiuni, precum Interactive Media, Household, Mobile Applications si Graphic design.

„Suntem onorati ca Hyundai a obtinut Good Design Awards”, a declarat SangYup Lee, Executive Vice President & Head of Hyundai Global Design Center. „Aceasta recunoastere reflecta munca remarcabila a echipelor noastre de proiectare si de cercetare & dezvoltare, care au contribuit la aceasta victorie.”

IONIQ 5 este un crossover de dimensiuni medii, construit pe o platforma dedicata autovehiculelor electrice (BEV). Semnatura luminoasa Parametric Pixels reflecta designul distinctiv, atemporal. Interiorul – proiectat avand la baza tema „Living Space” – dezvaluie un habitaclu spatios, functional si relaxant. Conceptul „Universal Island” defineste o consola centrala mobila, care poate fi culisata inapoi pana la 140 mm, oferind o mare libertate de miscare. Scaunele, tapiteria, ornamentele portierelor, podeaua si cotiera sunt realizate din materiale ecologice, reflectand angajamentul Hyundai pentru un viitor durabil.

Mai multe detalii despre produsele si inovatiile Hyundai care au obtinut premii la Good Design Awards 2021 descoperiti mai jos.

Transportation:

· IONIQ 5

· STARIA

· E-Pit Ultra Fast Charging Station

Interactive Media:

· Hyundai Infotainment System – Aqua Design

· Hyundai EV Infotainment System – Jong-e

· Hyundai N Infotainment System

Household:

· HTWO Hydrogen Power Generation System

Mobile Applications:

· Hyundai Connectivity Application – Bluelink

Graphic Design:

· Hyundai Brand Collection

Good Design reprezinta una dintre cele mai prestigiose distinctii internationale pentru design, la gala din 2021 fiind sarbatorita cea de-a 71-a aniversare. In cadrul evenimentului, care se desfasoara anual, sunt premiate concepte si idei inovatoare.