Spotul TV prezinta un astronaut care descopera o lume noua a tehnologiei si a designului, la bordul Ioniq 6.
Hyundai Motor Europe lanseaza „Awaken Your World”. Noua campanie demarata la nivel european – dedicata Ioniq 6 – evidentiaza caracterul remarcabil al noului model Hyundai.

Spotul TV „The Awakening” aduce in centrul atentiei multitudinea de tehnologii si de elemente remarcabile de design. Dupa un inceput cu momente de suspans, materialul video prezinta un astronaut care exploreaza interiorul Ioniq 6, asemanator cu al unei navete spatiale. In acest context, spatiul cosmic serveste ca o metafora care are la baza conceptul Living Space.

„Awaken Your World” subliniaza experienta pe care o ofera Ioniq 6: un spatiu in care clientii pot descoperi o lume noua a mobilitatii electrificate, datorita elementelor precum sistemul audio, habitaclul confortabil, arhitectura de iluminare care permite personalizarea interiorului in functie de preferinte.

„Prin intermediul acestei campanii de lansare a modelului Ioniq 6 in Europa dorim sa indeplinim doua obiective”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing, Product & PR – Hyundai Motor Europe. „In primul rand, sa subliniem pozitia de lider pe care o ocupa Hyundai in domeniul electrificarii, datorita Ioniq 6 si, prin asociere, intregii game Ioniq. Totodata, sa prezentam clientilor – atat noi, cat si existenti – tehnologiile si echipamentele avansate pe care acest model le poate oferi, pentru a le imbunatati experienta.”

Materialul video „The Awakening” poarta spectatorul intr-o calatorie pe drumul cunoasterii, care deschide un nou capitol pentru gama de autovehicule Hyundai. Odata cu noua abordare Hyundai privind continutul media (clipuri captivante cu efecte vizuale speciale, publicitate DOOH), obiectivul producatorului este de a spori interesul consumatorului pentru modelele Ioniq, dar si pentru celelalte autovehicule electrificate ale gamei.

Interior proiectat pentru confortul pasagerilor

IONIQ 6 a fost dezvoltat avand la baza platforma E-GMP, cu un ampatament lung de 2.950 mm si jante de 20 sau de 18 inchi. Dimensiunile generoase – lungime de 4.855 mm, latime de 1.880 mm si inaltime de 1.495 mm – confera modelului un aspect elegant.

Interiorul autovehiculului poate fi personalizat in functie de preferinte. Arhitectura de iluminare incorporeaza tehnologia Dual Color Ambient Lighting, pasagerii avand posibilitatea de a alege dintre 64 de culori, respectiv sase teme. In plus, prin intermediul modului „Speed Sync Lighting” intensitatea luminilor din habitaclu (pentru partea din fata) se ajusteaza in functie de viteza de deplasare.

Scaunele din fata cu functie „Relaxation Comfort” (optional) ofera o atmosfera relaxanta printr-o simpla ajustare a unghiului. Pentru optimizarea spatiului interior, acestea sunt cu 30% mai subtiri comparativ cu cele dintr-un autovehicul conventional. In plus, pasagerii beneficiaza de patru porturi USB de tip C si unul de tip A.

De asemenea, modelul este disponibil cu o gama de motoare si baterii adaptate cerintelor clientilor. La fel ca Ioniq 5, Ioniq 6 este disponibil cu functia V2L (Vehicle-to-Load) care permite alimentarea dispozitivelor electrice.

Experienta dinamica la volan

In plus, prin intermediul tehnologiei Electric Active Sound Design (e-ASD) calitatea sunetului din habitaclu se modifica in functie de stilul de condus, oferind o experienta mai dinamica la volan.

Platforma BEV revolutionara

Arhitectura E-GMP a modelului Ioniq 6 – care ofera o autonomie de pana la 614 km (WLTP) – permite incarcarea ultra-rapida a bateriei (800 V) in doar 15 min (de la o capacitate de 10% pana la 80%).