Hyundai dezvaluie primele imagini cu modelul KONA N, cel mai recent membru din cadrul diviziei de performanta a producatorului si primul model N de clasa SUV.

KONA N imbina stilul contemporan al versiunii standard cu dinamismul specific gamei N. Pentru prima data, echipa de design Hyundai si divizia de performanta N au colaborat pentru a dezvolta o caroserie de tip SUV. Rezultatul – un autovehicul cu o prezenta puternica, care ofera o experienta sportiva la volan.

Partea frontala este dominata de prizele de aer de mari dimensiuni, iconice, in timp ce semnatura luminoasa confera modelului un aspect impunator. Bara de protectie are ca sursa de inspiratie domeniul aeronautic si se extinde pe lateralele autovehiculului, subliniind valentele aerodinamice. Acest tablou este completat de sigla N, care este prezenta pe grila.

In partea din spate, personalitatea si sportivitatea noului model sunt evidentiate de dubla evacuare, de spoilerul aerodinamic cu stop in forma triunghiulara (specific gamei N), de jantele din aliaj, dar si de pragurile laterale cu accente de culoare rosie.

Mai multe detalii vor fi dezvaluite in perioada urmatoare.