Cu un design dinamic, o conectivitate intuitiva, dar si un pachet de sisteme avansate pentru siguranta, noul i10 redefineste experienta de condus.

Redefineste experienta de condus

Designul dinamic si elegant evidentiaza contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei. In comparatie cu modelul anterior, proportiile au fost modificate, prin coborarea liniei plafonului, dar si prin extinderea in latime.

Designul habitaclului subliniaza elementele de noutate si expresivitate ale noului i10, dar fara a compromite insa utilitatea. Plasarea fantelor de ventilatie pe interiorul portierelor sustine orizontalitatea arhitecturii, conferind o senzatie de spatialitate. Banda decorativa de pe plansa de bord prezinta acelasi finisaj 3D tip „fagure de miere” ca si interiorul portierelor.

Hyundai i10 este lider in segment in privinta spatiului interior. Datorita ampatamentului extins, spatiul pentru pasageri a fost suplimentat, fiind proiectat pentru transportul a cinci persoane.

Noul i10 este disponibil in doua variante de motorizare: 1 litru MPi, trei cilindri, 67 CP, cuplu de 96 Nm si 1,2 litri MPi, patru cilindri, 84 CP, cuplu de 117.6 Nm. Ambele propulsoare dispun de o cutie de viteze cu cinci trepte: manuala (MT) sau automatizata (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.

Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai Smart Sense, disponibil pentru noul model, integreaza cele mai recente sisteme de siguranta: asistenta la coliziune frontala (FCA), asistenta pentru faza lunga (HBA), asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW), precum si sistem inteligent de avertizare asupra limitei de viteza (ISLW).

Grila frontala
Alura sportiva este subliniata de grila de tip cascada, care incorporeaza luminile de zi cu LED, avand o structura de forma unui fagure de miere.

Proportii redefinite
Noul i10 este disponibil in variantele cu patru si cinci locuri. Datorita ampatamentului extins, spatiul pentru pasageri a fost suplimentat.

Confort si eleganta
Designul habitaclului subliniaza elementele de noutate si expresivitate ale noului i10, dar fara a compromite insa utilitatea.

Specificatii

Dotare Comfort+ Highway+
Geamuri cu tenta inchisa
Jante – 14″ otel / anvelope – 175/65 R14
Jante aliaj – 15″/ anvelope – 185/55 R15
Lumini de zi
Manere exterioare usi si capace oglinzi laterale in culoarea caroseriei
Oglinzi exterioare actionate electric, incalzite, cu semnalizare incorporata
Spoilere fata+spate vopsite in culoarea caroseriei
Manere usi interior cu tenta cromata
Dotare Comfort+ Highway+
5 locuri
Aer conditionat manual
Bancheta spate rabatabila 6:4
Bluetooth
Bluetooth cu recunoastere vocala
Cheie pliabila
Climatizare automata
Computer de bord
Geamuri electrice fata cu coborare/ridicare automata sofer si protectie sofer impotriva prinderii degetelor
ISG (Idle Stop & Go) – sistem Start/Stop
Lumina portbagaj
Pachet fumatori
Parasolar cu oglinda pentru sofer si pasager
Pilot automat cu posibilitate de ajustare a limitei de viteza
Plafoniera centrala fata