Noul i20 se remarca prin designul actualizat, inspirat de filosofia globala Hyundai „Sensuous Sportiness” – primul model din Europa care integreaza noua directie stilistica.

Designul intalneste tehnologia intuitiva

Comparativ cu generatia anterioara, proportiile noului i20 prezinta un caracter mai dinamic. Modelul dispune de dimensiuni generoase datorita plafonului coborat cu 24 mm, caroseriei mai late, lungimii extinse, precum si ampatamentului mai mare cu 10 mm.

Cea mai performanta motorizare este 1,0 T-GDi, in variantele de 100 CP sau 120 CP. Pentru prima data, aceasta motorizare este disponibila cu un propulsor m-hybrid de 48 V, optional pentru varianta de 100 CP sau standard pentru cea de 120 CP. La baza gamei se afla motorizarea 1,2 MPi, care dezvolta o putere de 84 CP.

Pentru un plus de eleganta si confort, instrumentarul de bord, care ofera informatii importante despre modul de condus, sistemele de siguranta activa, consumul de combustibil sau temperatura din exterior, a fost integrat intr-un ecran de 10,25 inchi.

Un element specific de design il reprezinta liniile orizontale, care acopera plansa de bord, sporind eleganta habitaclului. Designul portierelor integreaza liniile plansei de bord, fiind inspirate din forme regasite in natura. De asemenea, clientii noului i20 se pot bucura de o noua tehnologie pentru iluminarea ambientala.

Design remarcabil
i20 este diferit datorita plafonului coborat cu 24 mm, caroseriei mai late, lungimii extinse si ampatamentului mai mare cu 10 mm.

Sistem de iluminare
Farurile cu LED sunt evidentiate de luminile de zi, conectandu-se vizual cu partea din spate pentru un aspect unic.

Detalii distinctive
Luneta integreaza blocurile optice spate cu forma alungita, completandastfel aspectul general armonios

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.