Noul Ioniq Hibrid combina designul spectaculos cu performanta aerodinamica. Model este echipat cu cele mai noi tehnologii de siguranta activa si pasiva, si a primit calificativul maxim de cinci stele la testele Euro NCAP.

DESIGN

Modul ECO imbunatateste eficienta consumului de combustibil, in timp ce modul Sport permite schimbarea rapida a treptelor de viteza, pentru experiente inedite la volan. Controlul distributiei puterii se realizeaza printr-o transmisi cu dublu ambreiaj (DCT), care ofera o experienta unica de condus la bordul modelului IONIQ Hibrid. Aceasta transmisie in sase trepte ofera in acelasi timp un raspuns prompt al acceleratiei, schimbari line ale treptelor de viteza, dar si consum si emisii de noxe reduse. Structura caroseriei incorporeaza in proportie de 53% otel de inalta rezistenta si aluminiu, care, alaturi de suspensia spate multi link si centrul de greutate coborat, asigura o tinuta de drum optima si mai multa manevrabilitate.

Lumini de zi
Luminile de zi cu LED adauga o alura impresionanta, sporind atractivitatea modelului.

Jante
IONIQ Hybrid dispune de jante din otel de 16’’, precum si de jante din aliaj de 17’’.

Spoiler integrat
Minimizeaza turbulentele si rezistenta aerului, contribuind la o stabilitate sporita.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.