Siluetă nouă, de tip Fastback. Elegant. PEUGEOT-i-Cockpit® de ultimă generație.
Bucură-te de libertatea de a alege între un motor pe benzină sau plug-in hybridi.

POSTURĂ DE FELINĂ

Silueta neașteptată a noului sedan PEUGEOT 408 se caracterizează prin postura sa dinamică, de inspirație Fastback. Eleganța modernă a acestuia îi asigură o prezență puternică pe drum . Cu o gardă la sol ridicată și o înălțime limitată, designul său sportiv și liniile fluide pun în valoare calitățile sale aerodinamice.
În fața capotei lungi flancate de aripile ridicate, grila în culoarea caroseriei afișează noua emblemă a mărcii PEUGEOT. Prizele de aer negre decorative aflate de jur-împrejurul “colților de lumină” subliniază robustețea părții frontale.
Noul 408 stă ferm pe roțile cu jante de aluminiu cu dimensiuni cuprinse între  17’ și  20’, cu sau fără inserții. Inedite, jantele de 20’’ cu design geometric te surpind atunci când vehiculul este staționat și creează un efect vizual spectaculos la viteze mici.
Pentru a reîncărca parțial bateria, recuperezi energia disponibilă în timpul fazelor de frânare și decelerare, la ridicarea piciorului de pe pedala de frână sau activezi funcția Brake.

408 - LA VOLAN

Postul de conducere de ultimă generație PEUGEOT i-Cockpit® cu volan compact cu comenzi integrate, instrumentar de bord 3Di cu display digital de 10’’ și ecran tactil central de 10’’ HD oferă o ergonomie și o tehnologie fără compromisuri.
Poziția de condus demnă de un sedan, alături de postura mai ridicată te ajută să descoperi drumul dintr-un alt unghi.

MOTORIZĂRI PLUG-IN HYBRID
Sunt disponibile 2 motorizări Plug-In Hybridi care asociază:

  • Un motor electric de 81 kW
  • O cutie automată electrificată cu 8 rapoarte e-EAT8
  • Un motor PureTech de 180 CP (132 kW) sau un motor PureTech de 150 CP (110 kW)

AUTONOMIE & REÎNCĂRCARE
Autonomie în modul Electric în curs de omologare WLTP.
Timpii necesari pentru o reîncărcare completăi:

  • 1h40 la o stație de încărcare de tip Wall Box
  • 3h05 la o priză de mare putere
  • 7h05 la o priză standard

MOTORIZARE PE BENZINĂ

Motorul pe benzină PureTech 130 EAT8 S&S, disponibil cu padele pe volan, se remarcă prin eficință și confort la condus.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.