Intră în era neo-performanței marca PEUGEOT. Antrenează-ți spiritul estetic și inovator la volanul noului sedan 508 sau break 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Savurează senzațiile unei performanțe sportive cu emisii scăzute oferite de noua gamă de produse eficiente și electrificate semnate PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

DESIGN

Experimentează o estetică dictată de eficiență. Cu noile coduri stilistice ce modernizează limbajul performanței, noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED adoptă o postură puternică și impunătoare, amplificată de o bară de protecție distinctivă, un sub-cadru fix și un ecartament lățit pentru a găzdui noile jante specifice din aliaj de 20 inch. Noua grilă neagră emblematică cu lamele plutitoare, aripioare verticale și alte elemente aerodinamice accentuează eficiența genelor lor dinamice. Fluiditatea liniilor elegante și curate este pusă în valoare de noua nuanță „Gris Selenium”, subtil perlată, ce contrastează cu inserțiile de culoare „Kryptonite”, pentru o notă energizantă.

AUTONOMIE SI INCARCARE

Autonomia bateriei litiu-ion de la bordul noilor PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW îți permite să parcurgi până la 42 km în modul Electric conform protocolului de certificare WLTPi (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures). Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă asupra valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

TEHNOLOGIE

Pentru a beneficia de cel mai înalt nivel de reactivitate, flexibilitate și plăcere la condus, PEUGEOT SPORT și-a adus întreaga expertiză în materie de tehnologie hybrid la proiectarea noii game PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Noua gamă PEUGEOT SPORT ENGINEERED oferă combinația perfectă între spiritul sportiv și tehnologia cu emisii scăzute și inventează un nou tip de performanță: Neo-Performanța.

MODURI DE RULARE

Experimentează versatilitatea motorizării hibride și eficiența unui motor de înaltă performanță. Cu o putere totală reală de 360 CP oferită prin asocierea între două motoare electrice și un motor termic, forța combinată a celor două energii și a patru roți motrice, noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED asigură o tracțiune optimizată și o accelerare remarcabilă cu un cuplu maxim de 520 Nm. Această performanță ridicată îmbină avantajele motorizării hybrid cu o eficiență reală și o autonomie de 42 km (WLTP) în modul Electric.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.