PEUGEOT Expert Combi are toate atu-urile pentru a oferi pasagerilor tăi călătorii sigure și confortabile. Cu motoarele sale moderne, poți combina plăcerea de a conduce și performanța în viața de zi cu zi.

DESIGN

UN VEHICUL PENTRU TOATE NEVOILE
Desenat cu meticulozitate, PEUGEOT Expert Combi oferă mai multe configurații de organizare a scaunelor pentru un confort optim pentru toți pasagerii.

INTERIOR

MAI MODULAR PENTRU MAI MULTA FLEXIBILITATE

La bordul noului PEUGEOT Expert Combi accesul la scaunele din rândul 3 se face cu o ușurință remarcabilă. Un unic sistem de control rabatează spătarul scaunului și asigură un pasaj larg către bancheta din spate.

Cu scaune spate complet detașabile, Peugeot Expert Combi este disponibil în mai multe configurații, printre care se numără:
• Scaun dublu pentru pasagerii
• Scaune individuale pe rândul din față și o banchetă divizată pe al doilea rând
• Banchetă divizată pe al doilea rândi și una monobloc pe al treilea rând
• Scaune tapițate cu TEP (țesătură acoperite cu plastic), pentru un interior îmbunătățit și ușor de întreținut

TEHNOLOGII

PEUGEOT Expert Combi prezintă noua sa platformă, adaptată pe arhitectura modulară EMP2. Combinând un nivel ridicat de confort, calitate și eficiență, oferă un confort optim pentru toți pasagerii.

MOTORIZĂRI

La bordul autovehiculului PEUGEOT Expert Combi poți descoperi o manevrabilitate remarcabilă, grație motorizării BlueHDi Euro 6.2 cu puterea de  120 CP. Nu în ultimul rând, beneficiezi de una dintre cele mai mici valori de consum de combustibil și de emisii din segment, precum și de o utilizare eficientă din punct de vedere al costurilor – cu un interval de întreținere de 40.000 de km sau 2 ani.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ. Valori WLTP(1): Consum combustibil 6,4 (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 166 – 168 (g/km) (1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.