PEUGEOT Rifter dezvăluie un stil robust și distinctiv. Interiorul său modern, de înaltă tehnologie, cu un nivel remarcabil de confort și adaptabilitate, te invită să te bucuri de o experiență complet nouă la bord.

UN STIL POLIVALENT, POTRIVIT ATÂT ÎN ORAȘ, CÂT ȘI ÎN VACANȚE

Fără niciun compromis atunci când vine vorba de design. Elegant, robust, agil și puternic, PEUGEOT RIFTER MPV este un simbol al versatilității. Cu o capotă scurtă, ridicată și garda la sol crescută, împrumută cu îndrăzneală elemente de design de la vehiculele all-road. Prezența sa vizuală, cu semnătura luminoasă și grila verticală, subliniază silueta echilibrată, compactă și dinamică.

INTERIOR

GATA DE ACȚIUNE

PEUGEOT i-Cockpit®, te ispitește să conduci

Cu PEUGEOT i-Cockpit® descoperi o experiență de condus mai agilă și mai instinctivă datorită volanului compact, head-up display-ului și a ecranului tactil de 8”. Ești mereu în control profitând de poziția înaltă de condus și de sistemul Advanced Grip Control pentru o mai bună tracțiune.

TEHNOLOGII

Domini drumul, indiferent de suprafața pe care rulează mașina. PEUGEOT RIFTER dispune de numeroase echipamente tehnologice și sisteme de asistență de condus pentru a îmbunătăți siguranța și a-ți facilita activitățile zilnice.

MOTORIZĂRI

Motorizările inovative oferite de PEUGEOT RIFTER combină performanța cu economia. Motoarele de ultimă generație Diesel BlueHDi oferă o plăcere mai mare dedicată experienței de condus. Dedicat activităților de relaxare, RIFTER este oferit alături de motorizări BlueHDi 100 sau 130 cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, care sunt disponibile și în versiuni cu consum redus pentru o economie optimă de combustibil.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ. Valori WLTP(1): Consum combustibil 5,2 – 5,3 (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 136 – 138 (g/km) (1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.