Bucură-te de o viziune modernă asupra călătoriilor și spațiilor larg deschise, cu PEUGEOT Traveller. Acest MPV cu 8 locuri îți oferă libertatea de a alege între un motor diesel sau unul electric.

DESIGN

PERSONALITATE PUTERNICĂ
PEUGEOT Traveller reprezintă o invitație la călătorie, pentru a te bucura de activitățile recreaționale sau deplasările lungi. Designul său modern și elegant oferă un interior spațios, unde totul a fost gândit pentru confortul clienților.

INTERIOR

ACCESIBILITATE ȘI CONFORT
Interiorul MPV-ului compact PEUGEOT Traveller este proiectat pentru confortul conducătorului auto. Treapta oferă acces simplificat la scaunul ridicat, care domină drumul și oferă o poziție de condus specifică sedanurilor. Designul pur și modern al postului de conducere asociază eleganța materialelor și ergonomia echipamentelor, precum head-up display-ul și ecranul tactil de 7’’, mereu la îndemână și ușor de urmărit.

TEHNOLOGII

GRIP CONTROL®
PEUGEOT Traveller este echipat cu Grip control®, tehnologie ce oferă o motricitate îmbunătățită prin sistemul de control al tracțiunii. Grație comutatorului rotativ dispus pe consola centrală poți selecta modul de tracțiune pe care îl dorești: Snow, Off-Road, Sand, Standard ESP și Off.

VISIOPARK 1
Camera video pentru marșarier se activază automat atunci când vehiculul este pus în marșarier. Camera permite vizualizarea imaginii din spatele vehiculului la 180°, precum și a zonelor din jurul vehiculului.

RECUNOAȘTEREA LIMITELOR DE VITEZĂ SI RECOMANDĂRI
Camera multifuncțională recunoaște indicatoarele de viteză și alertează șoferul cu privire la limita de viteză pe panoul de instrumente și/sau pe head-up display.

ACTIVE SAFETY BRAKE
Active Safety Brake este un sistem automat de frânare de urgență care limitează riscul de coliziune. Camera video și radarul detectează obstacolele fixe sau mobile. În acest caz, dacă șoferul reacționează, sistemul frânează în mod automat în locul acestuia.

MOTORIZĂRI

PEUGEOT Traveller dispune de platforma modulară multi-energieEMP2 (Efficient Modular Platform) ce oferă clienților libertatea de a alege între un motor diesel și un motor electric. Noul PEUGEOT e-Traveller beneficiază, de asemenea, de progresele tehnice ale platformei EMP2, ce oferă modelului o arhitectură optimizată, un spațiu de încărcare la fel de spațios ca cel întâlnit pe versiunile termice și același post de conducere.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (doar pentru versiunile cu motorizare Diesel). Valori WLTP(1): Consum combustibil 6,3 – 7,1 (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 166 – 187 (g/km) (1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.