Descopera un sedan puternic, elegant si conectat, ideal pentru orice tip de calatorie.

SEDANUL TĂU FIABIL ȘI SPAȚIOS

PEUGEOT 301 respecta cele mai recente coduri stilistice ale marcii. Cu aspectul sau modern si puternic, sedanul PEUGEOT 301 include o grila frontala verticala impozanta, faruri redesenate si accesorii elegante. Semnatura luminoasa, include blocuri optice cu tehnologie LED si stopuri cu efect de gheara, cu rolul de a evidentia caracterul high-tech.

INTERIOR CONFORTABIL ȘI PRACTIC

In interior, sedanul PEUGEOT 301 asigura confortul maxim atat soferului cat si celor patru pasageri, care se pot relaxa in compartimentul primitor. Portbagajul, unul dintre cele mai mari din segment, poate ajunge de la 506 de litri la 1.332 de litri printr-o simpla miscare, datorita banchetei fractionate din spate, in format 1/3 – 2/3.

TEHNOLOGIE

PEUGEOT 301 este proiectat sa raspunda tuturor asteptarilor clientilor, chiar si in conditii solicitante. Drumuri cu denivelari, conditii climatice extreme, umiditate… sedanul PEUGEOT 301 garanteaza tot timpul siguranta optima a pasagerilor. 301 prezinta un inalt nivel de siguranta, chiar si in echiparea standard, pentru ca dispune de: ABS, ESP, sistem de franare in caz de urgenta si tehnologie de monitorizare a presiunii pneurilor. Tehnologia sedanului PEUGEOT 301 permite un nivel ridicat de conectivitate, gestionata prin intermediul ecranului tactil de 7”. Prompt si intuitiv, acest ecran tactil capacitiv ofera informatii utile, afisand imaginea camerei video pentru marsarier si sistemul conectat de navigatie TomTom 3D. De asemenea noua interfata dispune de tehnologia MirrorLink®, Android Auto® sau Apple Carplay® compatibile cu smartphone-ul tau, datorita sistemului Mirror Screen Triple Play icare le conecteaza, in premiera in acest segment.

MOTORIZĂRI

Pentru un nivel ridicat al placerii de a conduce, poti opta pentru motorizarea 1.5L BlueHDi 100 CP .

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ. Valori WLTP(1) : WLTP(1) valori: Consum combustibil 3,8 -4,8 (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 100 -127 (g/km) (1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. Valori NEDC(2) : Consum combustibil 3,9 (ciclu combinat), 3,4 (extra urban) și 4,8 (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2  (combinat) NEDC : 104 (g/km) (2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.