Scapă de stereotipuri și bucură-te de fiecare moment petrecut la volanul noului PEUGEOT 308 SW. Lasă-te inspirat de stilul său nonconformist și expresiv, de noile sale tehnologii concepute pentru a-ți spori calitatea timpului petrecut la bord.

Grație angajamentul PEUGEOT Power of Choice, ai libertatea de a alege noul tău PEUGEOT 308 SW echipat cu motorizări eficiente pe benzină, diesel sau Plug-in Hybrid.

DESIGN

INTENSE SW, INFLUENCED BY NO-ONE*

* Un SW intens, neinfluențat de nimeni și de nimic.

Afișând noua emblemă a mărcii, cu Leul plasat în centrul noii sale grile verticale a radiatorului, noul break PEUGEOT 308 SW se prezintă într-o ipostază puternică, întărită de capota extinsă și un parbrizul plonjat spre înapoi.

Proporțiile sale îndrăznețe, stilul expresiv și designul clar și senzual dezvăluie o personalitate asertivă și unică, sfidând stereotipurile fără a sacrifica latura practică și modularitatea.

Sugerând o construcție compactă și generoasă, silueta sa elegantă desenează linii atletice și feline, evidențiate elegant de accente cromate, o semnătură luminoasă rafinată și noua emblemă a Leului.

Afișând semnătura luminoasă reproiectată a mărcii, cu blocuri optice rafinate, noul break 308 SW oferă faruri full LED *, inclusiv tehnologia PEUGEOT Matrix LED **, pentru a facilita condusul pe timp de noapte.
*) Faruri full LED cu tehnologie LED Matrix, standard pe versiunile GT și GT PACK. Faruri LED pentru celelalte niveluri de echipare.
** ) Reglarea automată a fasciculului farurilor, permițându-ți să conduci cu faza de drum activată în cea mai mare parte a timpului.

Profilul atletic și distins al noului break compact PEUGEOT 308 SW prezintă linii aerodinamice și un spate muscular care sugerează oferta generoasă de spațiu pentru portbagaj. Hayonul cu sistem hands-free* îți permite să deschizi și să închizi capacul portbagajului motorizat printr-o mișcare simplă a piciorului pentru un acces ușor.

*) Dotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă în funcție de model.

În partea din spate, blocurile optice 3D Full LED cu semnătura ghearelor de leu* marchează caracterul tehnologic și modern al noului break PEUGEOT 308 SW. Integrate perfect, acestea ccentuează forța estetică a părții din spate, a cărui aerodinamică a fost optimizată printr-o linie de acoperiș coborâtă și un habitaclu aliniat pe linia bosajelor roților.

*) Dotare standard pe versiunile GT și GT Pack.

INTERIOR

TECHNO-SPIRIT, PENTRU O EXPERIENȚĂ INTUITIVĂ ȘI CAPTIVANTĂ*

* Spirit tehnologic, pentru o experiență intuitivă și captivantă la bord

Preia comenzile noului PEUGEOT i-Cockpit®, ușor de utilizat, intuitiv și ultraconectat.

O caracteristică emblematică a mărcii în ceea ce privește siguranța și calitatea vieții la bord, PEUGEOT i-Cockpit® a fost complet reproiectat pentru a oferi șoferului și tuturor pasagerilor ergonomie, design și tehnologie îmbunătățite.
Echipat cu un nou volan încălzit compact, ultra-manevrabil*, un afișaj digital de tip head-up și cu un ecran tactil central echipat cu noul sistem inovator de infotainment PEUGEOT i-Connect, acesta oferă tuturor o experiență unică la bord, personalizabilă în funcție de nevoi și dorințe.

*) Funcție de încălzire: dotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă în funcție de versiune.

TEHNOLOGIE

DRIVING PLEASURE, MORE THAN EVER*

* Plăcerea de a conduce, mai intensă ca niciodată

* Plăcerea de a conduce, mai mult ca niciodată

Bucură-te de manevrabilitate, ușurință și plăcere de a conduce la volanul noului break compact PEUGEOT 308 SW.
Lasă-te ghidat spre conducere semi-autonomă, datorită combinației de control automat al vitezei de croazieră * cu funcția Stop and Go ** și a sistemului activ de asistență la păstrarea benzii de circulație *.

Pentru a spori siguranța și confortul, un număr mare de sisteme de asistență la condus și de manevrare de ultimă generație sunt disponibile, împreună cu echipamente noi, inclusiv:
• Noua cameră pentru marșarier HD 180° *
• Asistența la parcare la 360 ° cu patru camere *
• Monitorizarea unghiului mort pe o distanță mai lungă *

*) Dotare disponibilă în standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.
**) alături de cutia de viteze automată EAT8

MOTORIZĂRI

PERFECT FIT*

* Perfect adaptat

Lasă-te sedus de noul PEUGEOT 308 SW și acordă-ți libertatea de a alege motorul care ți se potrivește:

 • Cu modelul Plug-in Hybrid, te bucuri de libertatea de a călători oriunde dorești, inclusiv în zone cu trafic restricționat.
 • La versiunile cu motorizare termică, poți alege dintre motoarele EURO6 pe benzină sau diesel puternice și eficiente, toate echipate cu funcția Stop & Start.

Motorizări Plug-in Hybrid

Motorul HYBRID 225 e-EAT8 combină:

  • Un motor PureTech de 180 CP (132 kW) *
  • Un motor electric de 81 kW
  • O cutie de viteze automată electrică cu opt trepte e-EAT8Motorul HYBRID 180 e-EAT8 combină:
  • Un motor PureTech de 150 CP (110 kW) **
  • Un motor electric de 81 kW
  • O cutie de viteze automată electrică cu opt trepte e-EAT8Bateria electrică de 12,4 kWh oferă o autonomie 100% electrică de până la 60 DE km WLTP ***

*) De la 26 g CO2/km – Date estimate, comunicate numai cu titlu informativ și supuse certificării WLTP în curs
**) De la 25 g CO2/km – Date estimate, comunicate numai cu titlu informativ și supuse certificării WLTP în curs
***) Date estimate, comunicate numai cu titlu informativ și supuse certificării WLTP în curs. Autonomie electrică de până la 60 de km în funcție de dotările opționale. Autonomia poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare (condițiile meteorologice, stilul de condus etc.).

Motorizări PureTech și BlueHDi

Trei motoare pe benzină*, în 3 cilindri, de 1,2 L:

  • PureTech 110 S&S BVM6,
  • PureTech 130 S&S BVM6,
  • PureTech 130 S&S EAT8 **.

Două motoare diesel*, în 4 cilindri, de 1,5 L:

  • BlueHdi 130 S&S BVM6,
  • BlueHdi 130 S&S EAT8 **

Aceste motoare pe benzină sau diesel EURO6 * de ultimă generație cu emisii reduse de CO2, echipate cu tehnologia Stop & Start, oferă economie de combustibil, plăcere de condus și performanțe superioare.

*) Certificare WLTP în curs
**) EAT8: Efficient Automatic Transmission 8 – cutie de viteze automată cu 8 trepte

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ.

Valori WLTP(1) : WLTP(1) valori: Consum combustibil XX (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 0 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.