Descoperă PEUGEOT 508: sedanul radical premium cu un aspect îndrazneț și caracteristici tehnologice de ultimă generație pentru o experiență de condus intensă grație motorizărilor pe BENZINĂ, DIESEL și PLUG-IN HYBRID.

SEDANUL RADICAL

Cu silueta sa joasa si dinamica, partea frontala agresiva si un stil dur si muscular, sedanul radical premium PEUGEOT 508 anunta o noua era ce imbina sportivitatea si eleganta. Liniile sale sculptate, grila cu detalii fine si noua semnatura luminoasa subliniaza spiritul sau elegant, indraznet si inovator.

INTERIOR

INEGALABILUL PEUGEOT I-COCKPIT®
Preia controlul PEUGEOT i-Cockpit® și experimentează poziția de condus agilă și vizionară, cu volanul său compact, head-up display configurabil și ecran tactil capacitiv HD de 10″. În versiunea PLUG-IN-HYBRID, afișajul și ecranul tactil PEUGEOT i-Cockpit afișează o interfață special care prezintă fluxurile de energie, printre altele.

TEHNOLOGII

Oferind o gamă extinsă de echipamente de înaltă tehnologiei, PEUGEOT 508 este echipat cu cea mai recentă generație a sistemeleor Advanced Driver Assistance, care sporesc siguranța, te ajută în manevrele delicate și să înțelegi și să anticipezi mai bine traficul și condițiile rutiere.

MOTORIZĂRI

Sedanul premium PEUGEOT 508 oferă soluții de propulsie flexibile și promte o ținută de drum exemplară, susținută de suspensiile controlate electronic. Motoarele sale Euro6 PureTech și BlueHDi de înaltă eficiență și cutiile de viteze combină puterea și emisiile de CO2 cât mai scăzute. Redescoperă senzațiile de condus la bordul noului PEUGEOT 508 HYBRID, bucură-te de modul de rulare 100% electric, fără zgomot provenit de la motor, vibrații minime și fără emisii de CO2.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.