O referință în materie de confort, spațiu și modularitate, Citroën C5 Aircross cunoaște o urcare în segment ilustrată de numeroasele elemente de design noi și de habitaclul mai modern. SUV-ul este disponibil în versiunile plug-in hybrid, benzină și diesel. Alege motorul care răspunde cel mai bine nevoilor tale în materie de utilizare și modului tău de viață.

CONFORT ABSOLUT ȘI STIL ASERTIV

Noul Citroën C5 Aircross adoptă un stil mai asertiv și mai dinamic. SUV-ul evoluează pentru o prezență mai impunătoare și mai elegantă pe drum. Habitaclul său propune acum culori și materiale rafinate care amplifică spațiul și confortul la bord.

INTERIOR

UNUL DINTRE CELE MAI CONFORTABILE ȘI MODULABILE SUV-URI
Citroën C5 Aircross se distinge prin spațiul la bord, modularitatea sa și un confort de neegalat în segmentul SUV-urilor compacte. Suv-ul beneficiază de programul Citroën Advanced Comfort®, bazat pe expertiza și inovațiile Mărcii. Consola centrală, de mari dimensiuni și înaltă, a fost modernizată cu inserții de material textil cu efect de piele pus în valoare de linii de design cromate. Pe cutiile de viteze automate, aceasta găzduiește selectorul de viteze e-Toggle cu finisaj cromat și un nou buton pentru selectarea modurilor de condus ce încorporează funcția Grip Control pe versiunile termice.

TEHNOLOGIE

RELAXARE LA BORD DE NEEGALAT
Noul Citroën C5 Aircross propune tehnologii de asistență la condus și conectivitate de ultimă generație. Tehnologiile transformă deplasările tale într-o experiență pozitivă și sigură la bord. Versiunea plug-in hybrid a Noului Citroën C5 Aircross oferă un plus de relaxare.

MOTORIZĂRI

SUV C5 Aircross oferă o gamă de motoare eficiente și puternice Euro 6, cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau la una automată cu 8 trepte:

  • 2 versiuni pe benzină: PureTech 130 S&S MAN6 și PureTech 180 S&S EAT8
  • 3 versiuni diesel: BlueHDi 130 S&S MAN6, BlueHDi 130 S&S EAT8 și BlueHDi 180 S&S EAT8

Dispune de cea mai recentă versiune a cutiei de viteze EAT8, cu o transmisie automată eficientă cu 8 trepte și funcție “Shift and Park by wire”, oferind astfel și mai multă eficiență și confort:

  • consumul de combustibil este cu până la 7% mai mic comparativ cu transmisia automată în 6 trepte, datorită celor două rapoarte suplimentare
  • cele două rapoarte suplimentare asigură o schimbare mai ușoară și mai rapidă a treptelor de viteză.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic). Valori WLTP(1): Consum combustibil 5,3 – 6,8 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 138 -153 (g/km) (1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.