Citroën C5 Aircross Hybrid își păstrează personalitatea puternică, robustă și energică: un SUV adevărat cu un caracter asertiv. Elemnetele distinctive în nuanță Anodised Blue (pe bara de protecție față și pe Airbump®) sunt specifice versiunii hibrid. Siglele „H” stilizate pe cele două aripi frontale, precum și monograma „HYBRID” completează aspectul versiunii electrificate.

SUV-UL DE CLASĂ Ë-CONFORT

Citroën C5 Aircross Hybrid rescrie codurile SUV-urilor prin atitudinea sa puternică și îndrăzneaţă, fără nicio urmă de aroganţă. Partea frontală impunătoare, de mari dimensiuni, poartă semnătura ultimelor modele Citroën. Liniile laterale puternic curbate prezintă suprafeţe vitrate înlănţuite în 360°. În partea din spate, blocurile optice în relief sunt prevăzute cu 4 module 3D LED alungite, care pun în valoarea lăţimea mașinii și atrag toate privirile.

INTERIOR

Într-un habitaclu spațios, C5 Aircross SUV Hybrid oferă interfețe de control dedicate:

  • un panou digital personalizabil de 12,3″ pentru a vizualiza toate informațiile specifice hibridului: contorul de putere, autonomia în modul de rulare electric și în modul de rulare convențional, timpul de încărcare, viteza de reîncărcare sau modurile de rulare
  • un ecran tactil de 8″ pentru acces la informațiile legate de condus, cum ar fi gestionarea fluxurilor de energie sau a statisticilor privind economia de combustibil
  • un selector pentru a alege modul de rulare ELECTRIC, HYBRID sau SPORT
  • oglindă retrovizoare heliomată, fără ramă, cu indicator integrat pentru modul de rulare electric: o lumină LED albastră se aprinde pentru a arăta că mașina funcționează în regim 100% electric.

TEHNOLOGIE

Apple CarPlay și Android Auto sunt disponibile pentru a te ajuta să te bucuri de o călătorie relaxată și plăcută. Connect Nav, pe lângă toate avantajele navigației conectate (afișarea traficului în timp real, zonele periculoase, etc) a fost adaptat special tehnologiei hibride și îți arată zonele cu stații de încărcare electrică, precum și o reprezentare a zonei acoperite în modul de rulare 100% electric, în funcție de nivelul de încărcare al bateriei.

MOTORIZĂRI

Deja un reper în ceea ce privește confortul, noul C5 Aircross SUV Hybrid îmbunătățește programul Citroën Advanced Comfort® prin avantajele aduse de un motor electric, și anume funcționarea silențioasă, o accelerare fără întreruperi și cuplu motor disponibil instant și emisii de CO2 de 39 g/km*. C5 Aircross SUV Hybrid păstrează în sistemul de suspensii cu Amortizare Hidraulică Progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®), tehnologie ce dă senzația zborului și asigură în același timp un dinamism deosebit. Ca o caracteristică specifică versiunii hibride, noul C5 Aircross SUV Hybrid este echipat cu o punte spate multilink, pentru un echilibru imperturbabil. *Date estimate, furnizate numai cu titlu informativ, sub rezerva certificării WLTP, aflată în curs.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ. Valori WLTP(1): Consum combustibil 1,4 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 31 – 32 (g/km) (1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău. Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.