Preturi si Specificatii

IONIQ 5 77KW 2WD 229CP PREMIUM
 • Pret lista: 54.216 €.
 • Pret oferta: 50.242 €.
 • Pret remat: 38.955 €. Se adauga:
  - Vopsea nemetalizata Atlas White: 179 €
  - Vopsea metalizata: 583 €
  - Vopsea perlata: 631 €
  - Vopsea mata: 833 €

*Toate preturile exprimate includ TVA

VEZI SPECIFICATIA TEHNICA

IONIQ 5 77KW 4WD 325CP LUXURY
 • Pret lista: 60.761 €.
 • Pret oferta: 56.787 €.
 • Pret remat: 45.500 €. Se adauga:
  - Vopsea nemetalizata Atlas White: 179 €
  - Vopsea metalizata: 583 €
  - Vopsea perlata: 631 €
  - Vopsea mata: 833 €

*Toate preturile exprimate includ TVA

VEZI SPECIFICATIA TEHNICA

IONIQ 5 redefineste mobilitatea electrica datorita designului progresist, performantelor remarcabile, precum si datorita sistemului de incarcare ultra-rapida.

Power your world

IONIQ 5 ofera mai multa flexibilitate pentru adaptarea spatiului la stilul de viata al utilizatorilor. Noul CUV transforma total experienta de utilizare a unui autovehicul electric, oferind mobilitate personalizata, spatiu reconfigurabil, precum si o atmosfera relaxanta in habitaclu.

Aspectul progresist al autovehiculului exploreaza noi forme de design, abordarea sofisticata fiind influentata de ampatamentul lung (3.000 mm). Rezultatul – o tipologie EV contemporana.

Arhitectura E-GMP asigura un ampatament lung, contribuind la maximizarea spatiului interior. Suprafata plana permite crearea unui spatiu deschis, cu multiple posibilitati de configurare, pentru confortul pasagerilor si pentru transportul bagajelor. Consola centrala a fost reinterpretata, pentru a deveni mai mult decat un compartiment static de depozitare.

Construit pe noua platforma electrica, IONIQ 5 este disponibil cu o gama variata de sisteme electrice de propulsie.

IONIQ 5 dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de km pentru bateria litiu-ion polimer.

Iluminare
Bara de protectie in forma literei „V” incorporeaza luminile de zi (DRL) care formeaza semnatura luminoasa a noului model.

Jante
Jantele optimizate aerodinamic completeaza proportiile perfecte ale autovehiculului.

Design revolutionar
Partea din spate continua tema de design „Parametric Pixels”, accentuand caracterul unic al modelului.

Sistem flexibil de incarcare

ONIQ 5 ofera performante remarcabile si un sistem de incarcare la 800 V, dar si la 400 V, fara necesitatea unor componente sau adaptoare suplimentare.

Incarcare ultra-rapida.
Sistemul de 800 V permite incarcarea bateriei de la o capacitate de 10% pana la 80% in doar 18 min. In plus, pentru o durata de incarcare de 5 min, autovehiculul ofera o autonomie de 100 km.

Incarcare la domiciliu.
IONIQ 5 dispune de un incarcator on-board de 10,5 kW, pentru incarcarea bateriei la statiile de tip AC.

Mai multa flexibilitate.
Tehnologia de 400 V, cat si de 800 V ofera mai multa flexibilitate pentru incarcarea autovehiculului in orice moment.

Siguranta

Tehnologii revolutionare pentru asistenta conducatorului auto.

Cu un head-up display de 44”, parbrizul devine un ecran de afisare. IONIQ 5 este, de asemenea, primul model Hyundai care dispune de tehnologie autonoma de nivel 2.

Sistem Head-Up Display cu tehnologie AR.
IONIQ 5 dispune de sistemul Head-Up Display cu tehnologie AR (AR HUD), care transforma parbrizul intr-un ecran de afisare. HUD utilizeaza tehnologia AR pentru a proiecta, direct in campul vizual al conducatorului auto, informatii relevante despre navigatie si despre alertele de siguranta.

Tehnologie autonoma de nivel 2.
Utilizand camera video, senzorii radar din fata, precum si datele furnizate de sistemul de navigatie, HDA 2 permite controlul vitezei si a distantei pana la vehiculul din fata, precum si centrarea autovehiculului pe banda de deplasare.

Sistemul de monitorizare 360° (SVM).
SVM utilizeaza o serie de camere plasate strategic, pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.