Electrified streamliner.

Liniile simple si forma aerodinamica ofera o noua tipologie de design in era mobilitatii electrice.
Premiera mondiala a noului sedan 100% electric va avea loc in curand.

Design aerodinamic.

Spoiler spate
Parametric Pixel High-Mounted Stop Lamp (HMSL) confera o alura spectaculoasa autovehiculului atunci cand este actionat sistemul de franare.

Pixel Lights
Sistemul „4-dot Interactive Pixel Lights” prezent pe volan ofera o experienta intuitiva pentru conducatorul auto.

Sistem de iluminare
Arhitectura de iluminare incorporeaza sistemul Dual Color Ambient Lighting, pasagerii avand posibilitatea de a alege dintre 64 de culori, respectiv sase teme.

Habitaclul – asemanator unui cocon – este confortabil si functional. Materialele durabile utilizate reflecta stilul de viata al clientilor, care acorda o atentie deosebita solutiilor de mobilitate sustenabila, pentru imbunatatirea experientei de condus.

IONIQ 6 are ca sursa de inspiratie conceptul EV – Prophecy.
Lansarea modelului concept EV „Prophecy” in anul 2020 a prefigurat directia de design a viitoarelor modele Hyundai, stabilind in acelasi timp un etalon pentru autovehiculele electrice ale gamei. Doi ani mai tarziu, IONIQ 6 este un concept devenit realitate.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.