Noul membru al familiei i30 se remarca prin designul remarcabil, asemenea modelului in cinci usi, completat de eleganta si versatilitatea caroseriei wagon.

Elegant si versatil

Hyundai i30 Wagon. Un design remarcabil, cu suprafete conturate cu eleganta. Noul i30 dispune de un design nou, aerodinamic si de sisteme avansate de siguranta si de conectivitate. Pachetul Hyundai Smart Sense, disponibil pentru noul i30 Wagon, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.Hyundai i30 Wagon ofera o gama diversificata de servicii de conectivitate pentru autovehicul, cum ar fi abonamentul gratuit pe o perioada de cinci ani pentru serviciile LIVE Hyundai. Conducatorul auto poate afla informatii in timp real despre trafic, statii de alimentare/ locuri de parcare (cu preturi incluse), camere radar* si starea vremii. Hyundai i30 Wagon beneficiaza de sisteme de directie si de suspensie recalibrate, precum si de noul propulsor de 1,5 litri, cu performante imbunatatite. Intr-o imbinare exceptionala de design si functionalitate, la interior descoperim materiale de calitate premium, mai multe nuante pentru tapiterie si cele mai noi functii pentru conectivitate.

Design distinctiv
Grila frontala de mari dimensiuni confera noului Hyundai i30 Wagon un aspect distinctiv.

Tehnologii avansate
Datorita tehnologiilor avansate, ai parte de experiente memorabile la volan.

Interior versatil
La interior, Hyundai i30 Wagon beneficiaza de un habitaclu elegant si spatios

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.