IONIQ 5 redefineste mobilitatea electrica datorita designului progresist, performantelor remarcabile, precum si datorita sistemului de incarcare ultra-rapida.

Power your world

IONIQ 5 ofera mai multa flexibilitate pentru adaptarea spatiului la stilul de viata al utilizatorilor. Noul CUV transforma total experienta de utilizare a unui autovehicul electric, oferind mobilitate personalizata, spatiu reconfigurabil, precum si o atmosfera relaxanta in habitaclu. Aspectul progresist al autovehiculului exploreaza noi forme de design, abordarea sofisticata fiind influentata de ampatamentul lung (3.000 mm). Rezultatul – o tipologie EV contemporana. Arhitectura E-GMP asigura un ampatament lung, contribuind la maximizarea spatiului interior. Suprafata plana permite crearea unui spatiu deschis, cu multiple posibilitati de configurare, pentru confortul pasagerilor si pentru transportul bagajelor. Consola centrala a fost reinterpretata, pentru a deveni mai mult decat un compartiment static de depozitare. Construit pe noua platforma electrica, IONIQ 5 este disponibil cu o gama variata de sisteme electrice de propulsie. IONIQ 5 dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de km pentru bateria litiu-ion polimer.

Iluminare
Bara de protectie in forma literei „V” incorporeaza luminile de zi (DRL) care formeaza semnatura luminoasa a noului model.

Jante
Jantele optimizate aerodinamic completeaza proportiile perfecte ale autovehiculului.

Design revolutionar
Partea din spate continua tema de design „Parametric Pixels”, accentuand caracterul unic al modelului.

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.