Tinichigerie - Vopsitorie

La INIDAN AUTO gasesti solutia!

Nu este nevoie sa mergi in mai multe service-uri sa-ti rezolvi problemele. Gasesti tot ce ai nevoie, rezolvi orice problema ai cu masina ta. Profesionalismul, promptitudinea, transparenta sunt doar cateva din atributele dupa care ne ghidam in activitatea noastra de zi cu zi.

INIDAN AUTO

Vopsitorie - Tinichigerie

Vopsitorie

In atelierul de vopsitorie folosim materiale de ultima generatie, iar pigmentii ii mixam in laboratoarele proprii (vopsea pe baza de apa marca Dupont). Practic se poate obtine orice culoare sau nuanta folosita in industria auto. OFERIM GARANTIE CU CERTIFICAT DE CALITATE, oferta este supusa unor termene si condiii.
Atat sculele profesionale de pregatit, vopsit si polisat (Dupont, Sata si 3M), materialele si consumabilele de calitate(3M), precum si profesionalismul echipei de vopsitori fac ca vopsitoriile executate de SC InidanAuto SRL sa fie de o calitate inalta.

Tinichigerie

Specialistii nostrii au o experienta indelungata in domeniu si pot rezolva orice problema de tinichigerie aveti.
Folosim echipamente(echipament de redresat caroserii, aparat de sudura in puncte si cu argon) si scule de top (scule specifice de indreptat elemente de caroserie si presa de tras si impins) care permit efectuarea de operatii asupra caroseriei recomandate de producatori.

Receptie clienti

Receptia unde clientii pot astepta finalizarea reparatiei, a fost proiectata astfel incat sa ofere confort , intr-un spatiu civilizat, curat, cu acces la internet si cu posibilitatea de a viziona cum se desfasoara reparatia.
Transparenta este doar unul dintre lucrurile importante la care tinem si suntem siguri ca si clientii nostri apreciaza.

1 Step 1
Ora dorita
access_time
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right